Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Thesis képes leírás - Lancia.tlap.hu
részletek »

Thesis - Lancia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lancia.tlap.hu » Thesis
Keresés
Találatok száma - 5 db
Lancia Thesis

Lancia Thesis

Der Gebrauchtwagenmarkt bietet im Moment ein reichhaltiges Angebot an Gebrauchtwagen. Vor allem die im Internet zu findende Gebrauchtwagenportale beinhalten eine so große Anzahl an Gebrauchtwagen, dass die Gefahr besteht den Überblick verlieren zu können. Ob Baujahr 1970 oder 1999 - auf dem Gebrauchtwagenmarkt ist für jeden Geschmack und Geldbeutel etwas dabei. Der private Autokauf ist in den letzten Jahren stark angestiegen aber dabei vergessen viele die Risiken beim Gebrauchtwagenkauf. Denn ca. 75 % der Gebrauchtwagen mussten schon innerhalb der ersten 3 Monaten in die Werkstatt. Und dann kommen zum Gebrauchtwagenpreis noch die meist hohen Werkstattkosten und die vorher gute Gebrauchtwagenbewertung sinkt dann auch ins Nichtvorhergesehene. Daher empfehlen wir auf alle Fälle eine Gebrauchtwagengarantie damit die Freude am Gebrauchten nicht in Unmut umschlägt.

Lancia Thesis 2.4

Lancia Thesis 2.4

Ahányszor beülök egy kétajtós autóba, vagy extralistákon olvasom az Easy-Entry rendszer felárát, a Lancia Flaminia Coupé jár az eszemben. Ebben az autóban 1959-ben már magától előrecsúszott a két első ülés a támla előrehajtásakor és visszatért eredeti pozíciójába. Aztán beugrik a Lancia Lambda nyolc évtizeddel ezelőttről, amely 1922-ben az első önhordó karosszériás szériaautó volt, és korszakos vívmányként elöl független kerékfelfüggesztést kapott. Hab a tortán, hogy mind négy kerekét lassította az üzemi fék. A Thesis-ben ezt az autóépítési magaskultúrát és nemes hagyományt fedeztük föl. Formájával a Thesis a par excellence felső kategóriás autó. Különlegességéből fakadóan presztízse olyan jelentős, hogy S-osztályos Mercedesek és pompás Jaguarok közül sem lóg ki, sőt. A Thesishez képest a kategória bármely más típusa kispolgári ízlésről tanúskodó tucatautó, a Renault Vel Satist kivéve. Hosszú morfondírozás után sem tudtunk még egy konkurenst találni, amely máshoz nem hasonlító formavilágával annyira egyeduralkodó volna, mint a Thesis. Már csak ritkasága okán is, bármilyen környezetben, bármilyen luxusautót lejátszik a parkettről.

Lancia Thesis 3.0

Lancia Thesis 3.0

Lancia Thesis 3.0 V6-luxusigény szerint Mostanság az a "divat", hogy a gyártók autóikat szeretnék egy minőségi osztállyal feljebb soroltatni. Nincs ezzel másként a Lancia felső-középosztályos Elegáns, előkelő képet akar festeni magáról mind külső, mind belső megjelenésében. A Fiat úgy tűnik kezd határozottabban körvonalazódó szerepeket kiosztani a konszernhez tartozó márkáknak és a nagyobb Lanciák e jelek szerint az elegáns irányba fognak eltolódni, míg az Alfa a sportosság felé, a Fiat pedig a tömegeké lesz elsősorban. Persze kicsit erős ez a megállapítás, de ha megnézzük az újdonságokat és azt is figyelembe vesszük, hogy minden márka arra törekszik, hogy legyen egy típusa, amiben minden tőle telhetőt beleszerelhet, akkor ez a Thesis. Láthatjuk, hogy a Lancia legkisebb Ypsilonja kategóriájában a felsőbb besorolásért ágáll, akárcsak a Kappát váltó nagytesó 2001-ben megjelent változata. Első pillantásra Lanciásan faramuci az orra, de a hűtőmaszk és a motorháztető kihangsúlyozásával tették elitebbé a zászlóshajó megjelenését. A fényszórók is furcsán, de elegánsan vannak kialakítva.

Lancia Thesis Teszt

Lancia Thesis Teszt

Az elmúlt években lezajlott társadalmi és kulturális változások jelentős hatással voltak az autóiparra. A prémium kategóriában szereplő csúcsmodellekkel szemben megváltoztak az elvárások, a vásárlók technikai és formai elvárá­sai finomodtak, és egyre nagyobb figyelmet szentelnek az individualitásnak is. Ebbe az exkluzív, emóciókkal teli világba kalauzol el bennünket a kiváló vérvonallal bíró Lancia Thesis. A II. János Pál pápának ajándékozott Dialogos stílusát és filozófiáját fel használó Thesis a nagy presztízsű luxuslimuzinok között is unikumnak számít különleges formájával és műszaki megoldásaival. A tekintélyes méretű Lancia oldalról rendkívül egységes vonalvezetésű, szemből és hátulról viszont az elegancia teljesen új arcát mutatja. Hatalmas pajzs alakú, krómozott hűtőmaszk hasítja menet közben a levegőt, a gyémánt alakú első fényszórók és csík formájú LED lámpák pedig a hangsúlyosan telt karosszéria ékkövei. A vaskos ajtók feltárulásával pompás utastér tárul elénk. Nem is önmagában a mérete a lenyűgöző, hanem az első pillantásra is feltűnő igényesség, meg nyugtató harmónia.

Poland

Poland

Lancia - prestiżowa marka eleganckich i komfortowych aut oferujących najnowsze rozwiązania technologiczne. Zobacz modele: Lancia Ypsilon, Delta, Musa, Thesis. Sprawdź promocje, dane techniczne, ceny, konfigurator, salony. Umów się na jazdę testową. Dealerzy Lancii zapraszają.www.lancia.pl Vincenzo Lancia urodził się 24 sierpnia 1881 r. w Fobello, w Val Sesia. Ojciec, Giuseppe Lancia, zbił fortunę w przemyśle żywności konserwowanej. Rodzina żyła w takim dostatku, że mogła spędzać lato w swojej willi w Fobello, a resztę roku w Turynie, w posiadłości przy głównej ulicy miasta - Corso Vittorio Emanuele. Lancia zdecydował o przyszłości każdego z czwórki swoich dzieci: Giovanniego, Artura, Marii i Vincenza (znanego pod pieszczotliwym przydomkiem Censin). Ten ostatni miał być adwokatem. Censin okazał się jednak kiepskim uczniem. Był inteligentny, ale nie potrafił się skupić. Ojciec musiał zweryfikować własne marzenia w stosunku do najmłodszego syna i w wieku dwunastu lat wysłać go do zwykłej szkoły, by uzyskał dyplom księgowego.

Tuti menü